Jubilálunk!

6 éve gyakorlom és segítelek Benneteket – ezúton is köszönöm, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal!

 

5 éve pedig – az egyik legrégebben folyamatosan oktató Theta Healing tanárként – segítek elsajátítani ezt a remek technikát. A lehetőséget életed jobbá tételére.

 

A lehetőség a kezedben van, elérhető, csak tenned kell!

 

Köszönöm a rengeteg közös sikert, eredményt, pozitív változást, gyógyulást és elért eredményt!

 

A mosolygó arcokat, a boldogságot és az érzést hogy “van még remény!” amikor épp olyan periódusban/helyzetben vagy amikor úgy érzed nincs tovább.

 

Csak menj tovább. Képezd magad. Emelkedj a probléma fölé!

 

Én is teszem és ezt tettem minden alkalommal. Nekem is voltak/vannak nehéz időszakok, helyzetek. Én is emberből vagyok – ahogy szoktuk beszélgetni segítő társaimmal.

 

Sokan abban a téves feltételezésben vannak – mondhatjuk úgy is, hogy téves hitrendszerben vagy elvárásban – hogy ha elérsz egy „szintet” vagy valamilyen képesítést, vagy bármit, akkor onnantól rózsaszín lesz az életed, „csillámpónik” között cukorhabbal éled a mindennapokat.

 

Most persze kicsit kisarkítom, de egy kedves Theta társ szavait idéztem, van, hogy viccesen öntjük szavakba, ami a lelkünket nyomja. Lehet viccesen is, saját magunkon nevetve.

 

Mert bizony dolgozol magadon, teszed a dolgod, egyre türelmesebb, elfogadóbb vagy és szorgalmasan takarítod ki magadból a limitáló,korlátozó hitrendszereid.

 

Aztán egyszer csak bummm. Beüt a ménkű, történik valami, és te már megint „rossznak” érzed magad, azt érzed „nem vagy elég jó” türelmetlen vagy, és egyébként is mi a fenének dolgozol magadon ha már megint itt tartasz?

 

Hmm. Egy dologra nem gondoltál a képletben: az életre!

 

A körülményekre!

 

Arra, hogy az élet nevű társasjátékban nem csak te vagy egyedül, strerilen. Hanem vannak játszópajtások és KÖRÜLMÉNYEK.

 

Amik kibillenthetnek az egyensúlyodból, megboríthatnak, és bármilyen Buddha nyugalmat értél el addig, és bármilyen elfogadó vagy, lehet hogy egy olyan dolog történik kívülről, hogy megborulsz……

 

Nincs mit tenni, hiába a meditáció, blokkoldás, minden, fájsz. Nagyon fájsz. És nem érted.

 

Mivel elég sok ilyen történet / élmény és saját tapasztalat talált meg az elmúlt hónapokban, ezért kikívánkozott belőlem ez a cikk.

 

Lehet, hogy elfelejtetted, hogy vannak körülmények az életedben, amiket bizony nem te irányítasz és nem rajtad múlik. Tőled független tényezők. Viszont hatással vannak rád, az életedre, a hangulatodra, és arra hogy érzed magad, milyen embernek gondolod/érzed magad és azt, amit eddig elértél, megvalósítottál.

 

Mire gondolok?

 

Az elmúlt hónapokban hasonló történeteket osztottatok meg velem, pár példa:

 

  • persze hogy megborít, mert emberből vagy, amikor egy barátod meghal, és nem érted miért, miért ő, és egyébként is. Kiborulsz, és nem tudsz tovább úgy élni mint azelőtt. Természetes.
  • amikor indokolatlanul kirúgnak és nem érted hogy történhetett ez meg már (megint) veled?
  • amikor a főbérlő egyszer csak jelzi hogy ennyi volt, mehetsz, mert eladja a lakást, és te megint elkezdhetsz keresni magadnak egy új otthont
  • amikor mindent megteszel és mégsem mennek úgy a dolgaid – erőn felül dolgozol, a munkahelyeden/családban/kapcsolataidban mégsem értékelnek úgy ahogy neked jó lenne
  • amikor kiderül egy komoly betegség, pedig te annyira figyeltél magadra
  • amikor önhibádon kívül balesetet szenvedsz, mert „rosszkor voltál rossz helyen”
  • amikor a szüleidet/testvéredet/gyermekedet/párodat gyászolod és úgy érzed soha nem fog már úgy sütni a nap mint azelőtt
  • amikor ezek közül akár több is megtörténik veled rövid idő leforgása alatt és úgy érzed nem bírod tovább, de legfőképp nem érted.
Akkor csak annyit tudok Neked mondani: tarts ki!

Mindannyiunk életében vannak nehéz időszakok, az enyémben is, a tiédben is, mindenkiében. Természetesen mindenki máshogy fogja megoldani is azokat.

 

Én a saját példámmal, történetemmel tudok motiválni, inspirálni, példát mutatni, mert ezt éltem meg.

 

Nekem is voltak/vannak olyan események, amelyek nem kellemesek: baleset, halál, műtét a családban, betegség, krízis.

 

Azonban mindig van lehetőségem választani: feladom, vagy folytatom a saját utam?

 

Hagyom, hogy eltérítsenek a napi nehézségek/körülmények az utamról, vagy rajta maradok, mert tudom hogy ez a feladatom, és az én küldetésem?

 

Feladom azt, hogy pozitív, inspiráló, másokat támogató, támasz legyek, akihez fordulhatnak, aki utat mutat, aki segít kitűzni a célt és megtenni a lépéseket a legjobb módon?

 

Aki segít egy jobb életet és életminőséget megteremteni saját magad számára?

 

Segít felfedezni önmagad, és felkutatni a rejtett értékeid, hogy végre magadra csodálkozz és meglásd az igazi, gyönyörű, csodálatos önmagad aki vagy?

 

Aki rengeteg nehézségen és folyamaton ment keresztül, hogy az lehessen ma, aki, és akinek a legfőbb célja, hogy azokat, akik bíznak benne arra inspiráljon, hogy hozzák ki magukból a legjobb énjüket, fedezzék fel önmagukat és találják meg az erejüket?

 

Igen, ez mind én vagyok.

 

Nagyon köszönöm, és hálás vagyok Nektek, hogy velem vagy, vagytok és velem tartotok az úton!

 

Az Érzelmi intelligencia fejlesztő tréning nap számomra hatalmas élmény és ajándék volt tőletek.

 

www.theta-otthon.hu

Érzelmi intelligencia fejlesztő tréning

 

Sokan mondtátok el nekem hogy milyen sokat jelent nektek amit csinálok, ahogy csinálom, és az elmúlt évek közös munkáját. Nagyon köszönöm Nektek!

 

Hálás vagyok mindannyiótokért, a bizalmatokért, a szeretetetekért!

 

Köszönöm, hogy vagytok, és haladunk tovább az úton együtt tovább és tovább.

 

Tudod, hogy nekem mi segített és én mihez nyúltam amikor mélyponton voltam egy-egy külső körülmény miatt?

 

Tanultam, képeztem, fejlesztettem magam. Sokat és sokszor. Mert ebben láttam a reményt, a kiutat, hogy felülemelkedjek azon, amiben éppen vagyok.

 

Az elmúlt években többek között:

 

Egy barátom halálát, aki nagyon korán elment, épp, hogy elkezdte felnőtt életét.
Egy komoly szakítást.
Egy komoly betegséget, és több aprót.
Szeretett nagypapám halálát.
Majd egy éven belül másik két nagyszülőm halálát.
Majd egy szívemnek kedves rokon halálát.
Egy hatalmas csalódást, amikor egy ösztöndíjat végül nem én nyertem el, anno hat éve, pedig „úgy volt”– visszatekintve a legjobb ami történhetett velem, mert így megtaláltam az életfeladatom.
Ha akkor megkapom az ösztöndíjat, és elmegyek a világ másik felére, ma nincs se Boldogság Központ, se Life coaching, se tréningek, workshopok, Theta Healing tanfolyamok.
Teljesen másfelé kanyarodott volna az életem. Ugye milyen érdekes, mennyin múlik?
Idén tavasszal egy komoly balesetet, amit kis karcolással megúsztam, mert még sok dolgom van. Segíteni megtalálni önmagad, és beteljesíteni pár küldetést.
Sok képzést elvégeztem itthon is és külföldön, sok minden történt, sokmindent kellett nekem is feldolgoznom korábban az évek alatt. Sok veszteség ért.

 

Egy azonban biztos: minden képzéssel több lettem, és minden képzés után képes voltam felülemelkedve erősebben továbbmenni az adott esemény/körülmény után.

 

Főleg Theta Healing tanfolyamokat és Life coaching képzéseket végeztem az évek alatt. Ezeken a területeken képeztem magam és fejlődtem a legtöbbet.

 

Nekem ez volt és ez mai napig a receptem. Az önfejlesztés. A fejlődés. A tanulás.

 

Mert ahogy Einstein is megmondta:Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.”

 

A fent felsoroltak nem problémák voltak, de életem olyan eseményei, melyeket az akkori gondolkodásmódommal, megoldásaimmal nem tudtam volna hatékonyan feldolgozni, megoldani. Viszont a tanult tudással, technikákkal igen.

 

Megvolt az esélye, hogy „bedarálnak” megkeserítenek, életunttá tesznek, és elveszik a fényt és a tüzet a lelkemből, az életemből. Megvolt az esélye. Voltak hetek, hónapok amikor így is éreztem, és ezt éltem meg. Gyászoltam. A gyásznak is megvannak az állomásai, fokozatai, ma már tudom. Sokat tanultam az évek alatt.

 

Ezek a tapasztalatok nagyon nehezek és kemények voltak akkor számomra. Többször éreztem azt, hogy sok és nem bírom el. De kitartottam, és végül túljutottam a nehéz időszakon.

 

Tanultam, fejlődtem, fejlesztettem magam, és megteremtettem azt az új életet, amiről gyermekként álmodtam. Hogy lesz egy személyiségfejlesztő központ, ahol a tudásommal a hozzám fordulóknak segítek.

 

Az álom megvalósult. Kemény leckék által, de ma már tudom, hogy ezekből rengeteget tanultam, és ezek által és ezek segítségével is még intuitívabb, érzékenyebb és megértőbb lettem.
A profit: még jobban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

 

Az elmúlt hónapokban sokan fordultatok hozzám hasonlókkal, mint amit a legelején kifejtettem. Ezúton is köszönöm a megtisztelő bizalmatok!

 

Szívesen segítek, de úgy érzem, hogy Neked is az segítene a legtöbbet, ami nekem segített: ha elrugaszkodnál attól a helyzettől, amiben vagy, és felül emelkednél. Ha fejlesztenéd magad, hogy egy magasabb nézőpontból láss rá arra amiben most vagy.

 

Hogy fel tudd dolgozni azt, ami veled történt, amiben vagy.

 

Csoportban. Társakkal, együtt.

 

Ezért tartom a szívemnek oly kedves Theta Healing Haladó tanfolyamot most június végén, 29- július 1 között, és indul az Intuitív Anatómia tanfolyam július 2-án és a Life coaching tanfolyamot szeptember végén.

 

Lehetőség a fejlődésre, a továbblépésre. Az új esélyre, arra, hogy nagyobb tudással másképp láss rá az életedre.

 

Nekem segített – és sokaknak már előtted – a kérdés már csak az, hogy döntesz?

 

Most az 5 éves jubileum alkalmából kedvezményekkel kedveskedek neked, hogy a nyaralás mellé a fejlődésnek is jusson helye.

 

A részleteket itt megtalálod:
Theta Healing Haladó tanfolyam
Theta Healing Intuitív Anatómia tanfolyam
Life coaching tanfolyam
Ha pedig úgy érzed, hogy egyénileg privát konzultációban szeretnéd megoldani a helyzetet amiben éppen vagy, és szeretnél előre lépni valóban – én ezt képviselem, hogy haladjunk.

 

Akkor szeretettel várlak egyéni konzultáción skypeon, vagy élőben – időpont egyeztetéshez írj kérlek az info@theta-otthon.hu email címre. Köszönöm.

 

www.theta-otthon.hu

Ha ismersz, tudod hogy nem vagyok egy kitárulkozó ember. Lehet most meg is lepődtél az olvasottakon. Ne aggódj, abszolút megértem. Én is emberből vagyok. Sérülésekkel, tapasztalatokkal, és sok-sok pozitív tapasztalattal egyetemben.

 

Miért osztom meg ezt mégis?

 

Mert olyan sokan vagytok most olyan helyzetben, és kértetek segítséget az elmúlt időszakban (gyász, párkapcsolat, munkahely váltás, kilátástalan helyzet) hogy tudom, hogy a példám segíthet neked is.

 

Mert egyszerűbb megírni, mint privátban újra és újra elmesélni a saját történetem azon részét ami éppen segíthet neked, és mert annyira lök engem is az élet, (szó szerint a tavaszi baleset is ezért volt, lökött, hogy tegyem meg ezt a lépést) hogy vállaljam végre fel magam még jobban, teljes egészében, hogy még többet tudjak segíteni a saját példám, saját tapasztalataim által.

 

Az elmúlt 5 évben, mióta a Theta Healing technikát tanítom – Magyarország egyik legrégebben folyamatosan oktató tanáraként – és Life coachként rájöttem, hogy egyes emberek életében amolyan „világítótoronyként” működöm.

 

Ami az elején meglepett, aztán ahogy én is jobban megismertem magam, a feladatom, azt, hogy miért vagyok itt, rájöttem, hogy ez az, amiért itt vagyok. Hogy útjelzőként segítsek, mutassam az utat, ha éppen eltévednél, sötét periódusodban lennél. Amikor pedig jó periódusod van, motiváljalak, sarkalljalak, bátorítsalak arra, hogy megvalósítsd az álmaid, és legjobb önmagaddá válj.

 

Nem volt egyszerű erre az útra lépnem. Sokáig hadakoztam ellene – aztán ráléptem az utamra, és felvállaltam a feladataim. Az, hogy ma már könnyedén csinálok élő videókat és adok elő nagyközönség előtt 10 év munkája. Az elején még az is nagy önmunkát igényelt, hogy az arcképem feltegyem az első honlapomra!

 

Nem vagyok egy magamutogató ember. Hatalmas lépés ez most nekem. Megtettem. Mert tudom az egyéni visszajelzésekből, hogy mennyit ad/adott nektek. Hitet, reményt, erőt ad.

 

Szeretném ha megtalálnád magad és kiteljesednél. Ha te is fejlesztenéd magad, és jobbá válna az életed. Ha megtalálnád az utad, az igazi önmagad és végre felszabadult és boldog lennél.

 

Ezt kívánom Neked! Ha ebben az én példám egy picit is segít, szívből örülök!

 

Ha segítség kell, tudod hol találsz: info@theta-otthon.hu és www.theta-otthon.hu és gyere el a következő Nyílt napunkra, ahol találkozhatunk, kérdezhetsz, és betekintést nyerhetsz a Theta Healingbe és a Life coachingba!

 

Zseniális lehetőség és technika mindkettő – és egy új hivatás kulcsa is lehet a kezedben. Olyan sokan várnak segítségre! Fejleszd magad, hogy segíthess!

 

Nekem ez a küldetésem – hogy mutassam az utat egy élhetőbb, boldogabb életre. hogy igenis meg lehet csinálni, ha fejleszted magad, ha beleteszed a munkát, az energiát, az időt.

 

Mások is megcsinálták, miért pont te lennél a kivétel? (rengeteg sztori és példa van a tarsolyomban)

 

Nem tudod, hogyan csináld?

 

Gyere és sajátítsd el a tanfolyamokon (amelyik megszólít) vagy tarts velünk egy tréningen, workshopon! Ha jobban szereted, ha csak veled foglalkozunk, akkor egy egyéni konzultáción.

 

Ne feledd: a világ a példádtól fog változni, nem a véleményedtől! Változtasd Te is pozitívvá az életed és a körülményeid!

 

Ez a cikk nagy lépés volt nekem, ha kaptál tőle inspirációt, hitet, erőt merítettél belőle, kérlek írd meg nekem, hogy tudjam! Oszd meg, ha úgy érzed másnak is segít! Köszönöm!

 

Kolozsi Mariann

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close