Szex (szakrális) csakra és szexuális energiák felszabadítása workshop a tavaszi napforduló energiájában

 

 A csakrák felelősek az életerők áramoltatásáért, és a test egészséges működését fenntartó energiákért.

Melyek ezek a csakrák?
Hét nagyobb energiaközpontot különböztethetünk meg:

 • Gyökércsakra, mely a mellékveséhez kapcsolódik
 • Szakrális csakra az ivarmirigyekhez
 • Napfonatcsakra a hasnyálmirigyhez
 • Szívcsakra a csecsemőmirigyhez, az újabb feltevés szerint a csecsemőmirigy csakra is önálló külön csakra
 • Torokcsakra a pajzsmirigyhez
 • Homlokcsakra vagy Harmadik-szem csakra az agyalapi mirigyhez
 • Korona-csakra a Tobozmirigyhez kapcsolódik energetikai és funkcionális szinten.

Március 22-én este 18 órától a szakrális (szex) csakra megnyitásán, és ezzel együtt a szexuális energiák felszabadításán fogunk dolgozni. 

A szexcsakra nem megfelelő működése komoly fizikai és lelki betegségeket okozhat.

A szexcsakra a nemi szervek környékén található. E csakrához a petefészek és a here tartozik, mint endokrin mirigy, s ezzel együtt az ösztrogén és a progeszteron, mint női hormonok, valamint a tesztoszteron, mint férfi hormon.

Ez a három hormon kihat a testalkatodra, a fiziológiádra és a lelkedre is, így meghatározzák megjelenésedet és hangulatodat.

A petesejtek és a spermiumok termelése mellett ezek a hormonok szabályozzák a nemi szervek fejlődését és egészségét, a szexuális szükségleteket, a menstruációt és a terhességet.

A szexcsakra a nőknél az óramutató járásának megfelelően, férfiaknál az óramutató járásával ellentétesen forog. Az alhasban, a nemi szervek, a petefészkek és a méh közelében ered és onnan kisugárzik hátrafelé is.

A szexcsakra szintjén a kapcsolatokra való képességeddel és alkotókészségeddel szembesülsz, amely szexuális kifejeződésedtől függ.

E csakra tipikus témái: a féltékenység, az ingázás a szabadság és a kötöttség között, a szenvedély kezelése.

Ahogy minden csakránál, itt is fel kell oldanod a régi félelmeidet, melyek itt a szexualitással kapcsolatosak. A párkapcsolati problémák széles skálája kapcsolódik ehhez a csakrához, mint például a közelség és távolság, az odaadás és a dominancia témái. A legtöbb betegséget a kapcsolati problémákon kívül az okozza, hogy nem szereted eléggé magad, s mindez gyakran a nemi szervekben okoz gondot.

A csakra fő témája a férfi- és női polaritás, amely egy harmadik témán a kapcsolaton, szerelmen belül oldódik fel, így összekapcsolva a két pólust. A szexcsakra a gyökércsakrával együtt felelős az emberi szexualitás örömeiért és szenvedéseiért.

 

www.theta-otthon.hu

Fontos tudnunk, hogy a férfi- és női szexualitás alapvetően más módon fejeződik ki.

A nőknél például gyakran szorosan összetartozik a szerelem és a szexualitás, a férfiaknál viszont a kettő sokszor külön működik. Úgy tűnik, a nőknél szorosabb a kapcsolat a szív- és a szexcsakra között, míg a férfiaknál inkább a szex- és a köldökcsakra kapcsolódik össze.

Nagymértékben a szexcsakra energiáitól függ, hogy valaki fél-e megnyílni a másik nemnek.

 

Gyökereit a pubertásban kell keresni. A szexuális energiák berobbanása bizonytalanságot vált ki. Ha kisgyermekkorban nem volt részünk gyengédségben és testi közelségben, később kamaszkorban elutasítjuk a szexualitást, és nem engedünk utat alkotó energiáinknak.

Ilyenkor pl.: túlzott szexuális fantázia, vagy időnként feltörő szenvedélyesség tör felszínre,vagy ennek ellentéte, a szex, mint kábítószer használata. Feléled bennünk a bizonytalanság, feszültség, ami a másik nem felé irányul.

Ha szüleid tabunak kezelték a témát vagy már ők is elfojtották saját érzéki vágyaikat, akkor érdemes jönnöd a workshopra.

Ha tőlük ezt láttád, akkor mi sem biztos, hogy helyesen tudjuk érzékiségünket és érzéseinket kifejezni. Mivel a gyerek korban nem kaptunk simogatást, gyengédséget, behúztuk antennáinkat. Később kamaszkorban megpróbáltuk a szexuális vágyat elfojtani, kialakult az önértékelés hiánya.

A tipikus szakrális csakra testi és lelki betegségeit a Regisztrációs rész alatt tudod elolvasni.

 

Mi lesz a workshopon?

 • Tisztítjuk a szerelem, párkapcsolat témakörében lévő negatív hitrendszereket, törlések, betöltések formájában,
 • Párkapcsolati problémák, alacsony NŐI és FÉRFI önértékelésből adódó zavarok, szexuális szorongás, kamaszkori tabuk és az abból fakadó traumák blokkjainak tisztítása,
 • Nagy hangsúlyt fektetünk a Köldökcsakra, a Szívcsakra és a Szexcsakra megnyitására,
 • A szexualitással kapcsolatos régi félelmek feloldása fontos. Minden olyan esemény tisztítása és oldása, amikor szürkének és jelentéktelennek érezted magad, amikor alacsony volt a férfi/női önbizalmad, amikor bátortalan, gátlásos voltál,
 • Elmúlt és jelenlegi párkapcsolati konfliktusok okozta (mindkét vagy egyik fél alacsony önértékeléséből adódó szexuális és érzelmi ) zavarok, traumák, negatív tapasztalatok gyógyítása,
 • Megnézzük, hogy valamely csakrád nem megfelelő működése akadályozza-e a nőiességed vagy a férfiasságod helyes megélését,
 • Megnézzük, hogy vannak-e előző életből áthozott negatív energiák, melyek akadályozzák a jelenlegi életedet,
 • Szétkapcsolódunk a családi vagy társadalmi a nőiséggel és férfiassággal kapcsolatos betegség tudattól , negatív hitrendszerektől és negatív gondolatoktól. 

 

 

FONTOS ennek a csakrának a tisztítása a hölgyeknél !
Tudtad, hogy minden szexuális aktus energialenyomata a nő szervezetében 7 évig raktározódik, és hat rá energetikailag?
Ezzel akadályozhatja az önértékelését, nőisége helyes megélését és kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatát (ha negatív energetikájú együttlét vagy partner lenyomatát viszi tovább)

www.theta-otthon.hu

A workshopon megnézzük a lehetséges elakadásokat, átbeszéljük a megoldásokat, és meditáció keretein belül több tucat korlátozó hitrendszert fogsz elengedni a témában, ha velünk tartasz.
A résztvevőknek személyre szabottan fogjuk megváltoztatni a hitrendszereit.


Gyere és tarts velünk!

Nagy energetikai tisztulás lesz a tavaszi napforduló energiáiban.

Ha fizikailag nem tudsz velünk lenni, beszerezheted a workshop stúdió felvételét utólag. Ehhez is itt tudsz regisztrálni, és a megjegyzésbe kérlek írd be: felvétel.

Szeretettel várunk!

Részletek:
Időpont: 2018. 03.22. 18- 20.00

Helyszín: Boldogság Központ, 13.kerület Budapest Radnóti Miklós u 26. 25 csengő

Befektetés: 15.000 Ft
Kuponnal:  10.000 Ft  (a kupont minden esetben hozd magaddal, ha van, így tudjuk érvényesíteni a kedvezményed, köszönjük)

*************************************************

A távolság/időhiány/betegség miatt nem tudsz most velünk tartani?

Ne bánd! Most beszerezheted a bőség meditációt és workshopot, melyet otthonról, kényelmesen fel tudsz dolgozni!

Csak egy kis nyugalomra, a számítógépedre lesz szükséged.

Ha szeretnéd beszerezni a felvételt, a megjegyzésbe írd be, hogy felvétel, és küldöm a részleteket.

A felvétel 60 perc időtartamú, egy önismereti részből és egy Theta Healing meditációból áll. Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.

Bármilyen kérdésed van hívd a 20/842-0139 telefonszámot vagy írj e-mailt az info@theta-otthon.hu e-mail címre.

Szeretettel várunk!

Kolozsi Mariann és Tumbász Hédi

Jelentkezés: 

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*


Fizikai megbetegedések:

Felfúvódás: Gyakran arra utal, hogy érzelmileg erjedsz, forrongsz. Sokszor egy ki nem mondott konfliktusról van szó a kapcsolaton belül. A felfúvódás bűzzel jár, ami megteremti a távolságot a két ember között. Ha tisztázod kapcsolatodat, és félelem nélkül fejezed ki szükségleteidet, sok esetben a probléma magától megszűnik.

Gombás fertőzések: Ha leginkább a nemi szerveden jelennek meg, akkor a szexcsakra működésének enyhe zavarát jelzik, de részben a gyökércsakráét is. Homeopátivál és speciális, szénhidrátban szegény diétával kezelhetők a legjobban.

Hajproblémák: A haj a szexualitás archetipikus szimbóluma, hiszen vonzerőt és szexuális erőt szimbolizál. Az idő előtti kopaszodás a szexcsakra zárlatára is visszavezethető.

Hereproblémák: Majdnem mindig a férfi szexualitásától való félelmére utal.

Hízás: Az altesten felgyülemlő zsírpárnák védőpáncélt képeznek, ami a szexualitás elleni, többnyire tudattalan védekezést jelenti.

Hólyaggyulladás: Legfőbb oka az, hogy képtelen vagy elengedni, ami a szex- és a gyökércsakra gyakori problémája.

Impotencia: Gyakran az érzelmek túl erős ellenőrzésére vagy a szexualitás túlhangsúlyozására utal.

Méhmióma: A méh izomzatának egy része túlzottan megvastagodik, és kerek domborulatot hoz létre. Ez a mióma jelentheti azt is, hogy a belső gyermeket kell táplálni. A szexualitásnak csak akkor lehet örülni, és energiáit alkotóan átalakítani, ha a belső gyermek már nem él.

Méhproblémák: Tudattalanul vágysz gyermekre, vagy félsz saját termékenységedtől.

Mellproblémák: Szinte minden nő elégedetlen a mellével, hiszen vagy kicsinek, vagy túl nagynak tartja. Ez a feszültség gyakran a mell megbetegedéséhez vezet. A mellbetegségeknél sokszor a nőiesség elutasításáról van szó. A tejkiválasztási problémák hasonlóak, itt azonban az anyaság tudattalan elutasítása lehet a kiváltó ok.

Menstruációs problémák: Mindig a női energiák zárlatával függnek össze a szexcsakrában. A fájdalmas és elhúzódó menstruáció a szexcsakra alacsony energiaszintjére utal. A szokatlanul erős menstruáció és a köztes vérzés pedig a csakra nagyobb aktivitását jelzi.

Petefészekciszták: A be nem gyógyult érzelmi sérülések visszatartják a női energiákat, s ezzel az életerőt is.

Prosztatapanaszok: Mindig az alkotó férfierők elnyomására utal, ami azt jelenti, hogy a szexcsakrában részleges vagy teljes zárlat van.

Szexuális zavarok: Alapvetően a szexcsakra energiáinak diszharmóniájára vezethetők vissza.

 

 

Lelki megbetegedések:

Kapcsolati problémák: Korunkban ez a szexcsakra legfőbb problémája. A családban, a munkahelyen és szinte mindenütt a kapcsolati problémák a szexcsakra zavarára utalnak. Olyan emberek vonzanak, akikben van valami, ami belőled hiányzik, és tudattalanul arra vágysz, hogy a belőled hiányzó energiákat társad élje meg helyetted. A kapcsolati problémák egyik oka az, hogy a régi szerepminták már nem működnek, újak pedig még nincsenek.

Kreativitási problémák: Ha elakad benned a kreativitás áramlása, ha nincsenek jó ötleteid, nem tudod jól megoldani a gondjaidat, akkor legtöbbször a szex- és torokcsakra működése gátol.

Orgazmusproblémák: Mindig a szexcsakra gátolt működésével függenek össze.

Sed mollis, metus eget facilisis venenatis, ante urna commodo neque, ut consequat arcu nibh eget nulla. Etiam euismod luctus bibendum. Sed tincidunt id nibh at tempus. Aenean nec suscipit orci. Mauris eleifend justo cursus nisi ullamcorper dignissim. Aliquam imperdiet ex felis, eget gravida neque pulvinar non. Vestibulum viverra posuere lectus, at finibus metus dictum nec. Pellentesque commodo quis eros a laoreet. Donec ornare sit amet erat in lacinia. Maecenas facilisis velit augue. Nunc aliquam, nisl vitae dapibus interdum, magna nibh vestibulum est, quis iaculis neque felis sed risus. Morbi ut metus est. Pellentesque nisl tellus, rhoncus et purus ac, fermentum tristique tortor. Aliquam erat volutpat.
1. nap programja: kezdés 10 óra, befejezés 17 óra
Theta Healing probléma megoldó folyamatának, az ásás módszerének megtanulása
4 hitrendszeri szint megértése
a betegségek kialakulásának lelki hátterének megértése
intuíció fejlesztése
az elméd működésének jobb megértése
meditáció elsajátítása
stresszlevezetés megtanulása
a problémák feltérképezésének és megoldásának új módszertanának megismerése
izomtesztelés megtanulása és begyakorlása
2. nap programja: kezdés 10 óra, befejezés 17 óra
pszichikai támadás, negatív gondolatok és szándék elhárítása
megtanulsz a Theta Healing technikával teremteni
aktiváljuk a DNS-ed, és a fiatalság kromoszómádat, ha szeretnéd
sok hasznos tapasztalatot átadok, amivel lerövidítheted az utad, és még gyorsabban elérheted azokat az eredményeket, amiket szeretnél

Mikor gyere ThetaHealing Alaptanfolyamra?

N
Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat
N
Ha végre szeretnél egy boldog, egészséges életet élni
N
Ha szeretnéd a saját kezedbe venni a Sorsodat
N
Ha szeretnél jó csapatban fejlődni és új technikát tanulni
N
Ha szeretnéd megismerni és fejleszteni Önmagad
N
Ha szeretnél támogató közösségben lenni
N
Ha szeretnéd megismerni a benned rejlő képességeket
N
Ha szeretnéd egy gyors technikával elérni a céljaidat
N
Ha szeretnél egy hatékony önismereti technikát
N
Ha szeretnél rálátni a problémáid okára
N
Ha szeretnél változtatni az életeden
Kezdd el most! Tedd jobbá az életed!

Ez a tanfolyam Neked való, ha:

Működő, hatékony módszer a Te sikeredhez, és a céljaid eléréséhez! Hivatalos amerikai oklevéllel és magyar nyelvű munkafüzettel!
N
Szeretnéd fejlődni és új dolgokat tanulni
N
Szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élni
N
Szeretnél sikeres lenni
N
Szeretnél több önbizalmat, önbecsülést
N
Szeretnél megszabadulni a negatív blokkoló rendszereidtől
N
Később szeretnél akár másoknak is segíteni konzulensként

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogy

N
hogyan találd meg az Életedben megjelenő blokkokat és akadályokat és oldd meg őket könnyebben, mint korábban
N
hogyan tudod könnyen, gyorsan és egyszerűen elengedni és lecserélni ezeket a negatív blokkoló rendszereket új, pozitív, Téged támogató és segítő gondolatokká, érzésekké
N
működő, hatékony, gyors problémamegoldó technikát kapsz a kezedbe
N
fejlesztheted az érzelmi intelligenciád, ami jelenleg a siker egyik kulcsa a világban
N
megértheted az érzéseidet, megtanulod felismerni őket, és ezáltal sokkal jobb minőségű kapcsolatokat leszel képes kialakítani az életedben, kevesebb lesz a konfliktusod, mivel felismered, milyen érzések vannak benned, és mi zajlik a másikban
N
kevesebb lesz a veszekedés, a vita a párkapcsolatodban, a családodban, és könnyedén meg tudod oldani a munkahelyi konfliktusokat, ha alkalmazod azokat a lépéseket, melyeket elsajátítasz a tanfolyamon
N
kevésbé fogsz szorongani, kevesebb stressz fog érni, vagy ha az életviteledből fakadóan mégis sok ér, könnyebben fel tudod majd dolgozni, és nem lesz rád akkora hatással, mint korábban, így megelőzheted a későbbi stresszből kialakuló betegségeket (mint magas vérnyomás, alvásproblémák, emésztési problémák, reflux, meddőségi problémák, rossz közérzet, energiahiány, kedvetlenség, stb.)
N
jobban fogsz tudni aludni, ezáltal sokkal kipihentebb leszel, és így sokkal jobban fogod érzeni magad a mindennapokban
N
mivel nyugodtabb vagy, és jobban érzed magad a bőrödben, boldogabbnak fogod magad érezni
Itt az idő! Végre felszabadulhatsz!

Mikor gyere ThetaHealing Alaptanfolyamra?

 • Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat
 • Ha végre szeretnél egy boldog, egészséges életet élni
 • Ha szeretnéd a saját kezedbe venni a Sorsodat
 • Ha szeretnél jó csapatban fejlődni és új technikát tanulni
 • Ha szeretnéd megismerni és fejleszteni Önmagad
 • Ha szeretnél támogató közösségben lenni
 • Ha szeretnéd megismerni a benned rejlő képességeket
 • Ha szeretnéd egy gyors technikával elérni a céljaidat
 • Ha szeretnél egy hatékony önismereti technikát
 • Ha szeretnél rálátni a problémáid okára
 • Ha szeretnél változtatni az életeden
Kezdd el most! Tedd jobbá az életed!

Ez a tanfolyam Neked való, ha:

Működő, hatékony módszer a Te sikeredhez, és a céljaid eléréséhez! Hivatalos amerikai oklevéllel és magyar nyelvű munkafüzettel!
 • Szeretnéd fejlődni és új dolgokat tanulni
 • Szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élni
 • Szeretnél sikeres lenni
 • Szeretnél több önbizalmat, önbecsülést,
 • Szeretnél megszabadulni a negatív blokkoló rendszereidtől
 • Később szeretnél akár másoknak is segíteni konzulensként.

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogy

 • hogyan találd meg az Életedben megjelenő blokkokat és akadályokat és oldd meg őket könnyebben, mint korábban

 • hogyan tudod könnyen, gyorsan és egyszerűen elengedni és lecserélni ezeket a negatív blokkoló rendszereket új, pozitív, Téged támogató és segítő gondolatokká, érzésekké
 • működő, hatékony, gyors problémamegoldó technikát kapsz a kezedbe
 • fejlesztheted az érzelmi intelligenciád, ami jelenleg a siker egyik kulcsa a világban
 • megértheted az érzéseidet, megtanulod felismerni őket, és ezáltal sokkal jobb minőségű kapcsolatokat leszel képes kialakítani az életedben, kevesebb lesz a konfliktusod, mivel felismered, milyen érzések vannak benned, és mi zajlik a másikban
 • kevesebb lesz a veszekedés, a vita a párkapcsolatodban, a családodban, és könnyedén meg tudod oldani a munkahelyi konfliktusokat, ha alkalmazod azokat a lépéseket, melyeket elsajátítasz a tanfolyamon
 • kevésbé fogsz szorongani, kevesebb stressz fog érni, vagy ha az életviteledből fakadóan mégis sok ér, könnyebben fel tudod majd dolgozni, és nem lesz rád akkora hatással, mint korábban, így megelőzheted a későbbi stresszből kialakuló betegségeket (mint magas vérnyomás, alvásproblémák, emésztési problémák, reflux, meddőségi problémák, rossz közérzet, energiahiány, kedvetlenség, stb.)
 • jobban fogsz tudni aludni, ezáltal sokkal kipihentebb leszel, és így sokkal jobban fogod érzeni magad a mindennapokban
 • mivel nyugodtabb vagy, és jobban érzed magad a bőrödben, boldogabbnak fogod magad érezni
Itt az idő! Végre felszabadulhatsz!

Kolozsi Mariann

A mindfulness (tudatos jelenlét) és a folyamatos személyiségfejlesztés számtalan különböző élethelyzetben segített sikeres megoldásokat találni az ügyfeleim életében, és a saját életemben is.
A munkám célja, hogy az önfejlesztés a köztudatban lévő spirituális félrevezetések helyett egy valódi önismereten alapuló, biztos eszköz legyen a kezedben, amellyel valóban felépíthetsz egy jobb életet.
A blogomon, a videóimban, a podcastjaimban a tanfolyamaimon az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg. A technikák, melyekkel napi szinten dolgozom: Life- és Business Coaching, Theta Healing.
2012 óta foglalkozom a Theta Healing meditációs technikával napi szinten, ezzel a egyik legrégebben folyamatosan oktató Theta Healing tanár vagyok Magyarországon.

Tanár végzettségemmel és több éves csoportokkal végzett munkámból szerzett tapasztalataimmal a lehető legjobban és leghatékonyabban tudom mutatni az utat a Theta Healing csodálatos világába.

2012 óta foglalkozom a Theta Healinggel napi szinten.

Folyamatosan továbbképzem magam minden évben, hogy Számodra a legfrissebb tudást hozzam el Amerikából. Ezért korlátozott számban elérhetőek a tanfolyamok, mivel sok időt töltök tanulással, továbbképzéssel.

Élj a lehetőséggel, és tedd 2018- as évet életed legjobb évévé! A lehetőség a kezedben van! Az alábbi jelentkezési formban írd be a megjegyzésbe, melyik csomagot szeretnéd, küldd el, és már megy is e-mailben a következő lépés, hogy ez az év legyen életed legjobb éve!

Kérdésed van?

Itt bátran felteheted: info@theta-otthon.hu e-mail címen, vagy 20/ 842 0139 telefonszámon.

Fordulj hozzánk bizalommal!

A tanfolyam díja 150.000 Ft

most kedvezményesen korán kelő kedvezménnyel 76.200 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon.

Ennek feltétele:

1.

a korán kelő kedvezmény legvégső határidejéig be kell érkeznie az utalásnak (lehet átutalás, banki készpénzes befizetés is)

2.

összesen 10 főnek van kedvezményes helyünk – érdemes mielőbb jelentkezned és utalnod, ha valóban szeretnél velünk tartani a következő tanfolyamon a kedvezményes díjon

Fektess magadba, és változtasd meg pozitív irányba az életed!

Ez egy soha el nem évülő tudás, amit a kezedbe kapsz, és életed végéig profitálhatsz belőle!

www.theta-otthon.hu
Ez még nem minden!

A képzés mellé Ajándék 5.000 Ft-os Ajándék kupont adunk, melyet későbbi programjainkon fel tudsz használni!

A Haladó tanfolyam díjából további kedvezmények – részletek az Alaptanfolyamon!
Támogató facebook zárt csoportban való részvételi lehetőség.

Folyamatos továbbképzési lehetőségek, támogatás.

Érdekel/ Kérdésem van/Jelentkezem a 2018 márciusban induló (2018 mmárcius 24-25) induló Alaptanfolyamra:

Korán kelő kedvezmény határideje: 2018. március 16. történő befizetésig

Az eredeti 150.000 Ft helyett kedvezményesen 76.200 Ft-ért szeretnél részt venni a tanfolyamon? Akkor jelentkezz most!

Az első 10 leggyorsabb befizetőnek tudjuk garantálni a korán kelő kedvezményt!

A tanfolyami férőhelyeket az utalások beérkezési sorrendjének megfelelően töltjük fel.

Érdekel/ Kérdésem van/Jelentkezem a 2018 márciusban induló (2018 mmárcius 24-25) induló Alaptanfolyamra:

Korán kelő kedvezmény határideje: 2018. március 16. történő befizetésig

Az eredeti 150.000 Ft helyett kedvezményesen 76.200 Ft-ért szeretnél részt venni a tanfolyamon? Akkor jelentkezz most!

Az első 10 leggyorsabb befizetőnek tudjuk garantálni a korán kelő kedvezményt!

A tanfolyami férőhelyeket az utalások beérkezési sorrendjének megfelelően töltjük fel.

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Megjegyzés
*

Érdekelnek az Alaptanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!

A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra.
Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról.
A hasznos információkról, amit a tanfolyam elsajátítasz bármikor le tudsz iratkozni.
A levelek kérése nem kötelez a tanfolyam részvételre.

Mit kapsz a tanfolyamon?

A Theta Healing Alaptanfolyamon megtanulod, hogyan találd meg az Életedben megjelenő blokkokat és akadályokat létrehozó tudatalatti hitrendszereidet és érzéseidet.

Megtanulod hogyan tudod könnyen, gyorsan és egyszerűen elengedni és lecserélni ezeket a negatív hitrendszereket új, pozitív, Téged támogató és segítő hitrendszerekké.

A tanfolyam olyan egyszerű, mégis nagyon hatékony technikákra tanít, melyekkel elengedheted az évtizedes mintákat és új, szeretettel teli, boldog jövőt alkothatsz magadnak.

A Theta Helaing Alaptanfolyam egy nagyon intenzív tapasztalás, amely olyan eszközöket ad a kezedbe, melyekkel alapjaiban változik meg az Életed!

Már a tanfolyam során igen intenzív, mély gyógyulásban lesz részed.

A tanfolyamon kapsz a Theta Healing könyv alapján készült jegyzetet, és tanfolyam elvégzése után okleveles Theta Healing Alap konzulens leszel. 

Miért érdemes használnod a Theta Healing technikát?

Theta Healing Alaptanfolyamot végzettek visszajelzései:

Már most érzem a változást, végre elmozdultam a holtpontról, amiben hónapok óta toporogtam

“Szia Mariann!

Én köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon!
Már most érzem a változást, végre elmozdultam a holtpontról, amiben hónapok óta “toporogtam”.

Képzeld mi történt!
Szombat este a tanfolyam után kinéztem egy kabátot, el is határoztam, hogy a jövő héten megveszem.
Vasárnap este hazafele volt egy olyan Gondolatom, Érésem, hogy ha nyitva lesz az üzlet, menjek be és próbáljam fel a kabátot.
” Véletlenül” elértem egy korábbi buszt, és az átszállásnál pont volt annyi időm, hogy benézzek az üzletbe.
Pont zárni készültek. Próbálom a kabátot, mikor odajött az Üzletvezető, és mondja, hogy mivel az utolsó vasárnapi vásárló vagyok elenged 20%-t bármit vásárolok. Szuper!!!!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

Tudom meg érzem, hogy a nagyobb Csodák most fognak megtörténni Velem.

– József –

Sokkal – sokkal többet kaptam ez alatt a három nap alatt, mint amit vártam.

„Sokkal – sokkal többet kaptam ez alatt a három nap alatt, mint amit vártam. Köszönöm, hogy tanítod a Theta Healinget, és így én is megtanulhattam Tőled. A tanfolyam második napján megváltozott az Életem. Nem tudom eléggé megköszönni azt, amit adtál nekem. Köszönöm!!!! Ez valóban egy CSODA, így nagy betűkkel! Örökké hálás leszek Neked!”

Életem tényleg legjobb döntése volt elmenni az alapképzésre.

“Életem tényleg legjobb döntése volt elmenni az alapképzésre. Kicserélve érzem magam, olyan meditációkat éltem ott át, amelyet ha hallanék csak mosolyognék rajta. Ja, azt már csak hab a tortán, hogy nagymértékben nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá, váltam, igaz ez már Mariann kezelése után érezhető volt, de a tanfolyam rásegített.”

– Tamás –

Mindenkit bíztatni tudok a tanfolyam elvégzésére, mert ezzel egy lehetőséget ad magának

 “Régóta vágytam olyan technikák megismerésére, amik még hatásosabbá és egyszerűbbé teszik a korábban tanultakat. A Theta healing technikák csodás lehetőséget biztosítanak erre, vágyaink megvalósítására, egészségünk megőrzésére.Mindezek már a tanfolyam alatt érezhetőek. Mint tudjuk a legtöbb betegség lelki eredetű, az okok megszüntetésével elősegíti a gyors gyógyulást is.

Olyan technikákat kaptam a kezembe, amire vágytam, és ezek már a tanfolyam óta eltelt egy hónap alatt is pozitív változásokat hoztak az életembe. Mindenkit bíztatni tudok a tanfolyam elvégzésére, mert ezzel egy lehetőséget ad magának és környezetének egy sokkal színesebb, nyugodtabb és szebb életre.”

– Ági –

Mariann ez igazából a Te érdemed, hogy ilyen jó dolgok történnek az életemben.

“Mariann ez igazából a Te érdemed, hogy ilyen jó dolgok történnek az életemben. Jól tanítod! Jól adod át a Theta Healinget! Sokat segítesz! Neked valóban az a cél, hogy tökélyre fejleszd Velünk, Bennünk. És minél többen legyünk és jól legyünk és jól éljünk!”
– Lotti –

Minden várakozásomat felülmúlta

“Egy olyan csodát kaptam,ami minden várakozásomat felülmúlta. 
Nagy nagy köszönet érte Neked Mariann, hogy egy  igazán élvezetes, minden percében értékes tanfolyam keretében ismertettél  meg ezzel a “csodával”. Nagyon örülök, mert nagyon klassz társaság jött össze, és nagyon családias volt a hangulat.” 

Milyen problémákat tudsz megoldani a ThetaHealing Alaptanfolyam elvégzése után?

 • Párkapcsolati probléma
 • Munkahelyi probléma
 • Pénzügyi probléma – megtanulsz az Univerzum energiáival együtt teremteni
 • Stresszkezelés
 • Lelki traumák, megoldatlan érzelmek
 • Testi fájdalmak, fennálló betegségek
 • Depresszió, pánikbetegség
 • Önbecsülés, önbizalom
 • Spirituális fejlődés elakadásai
 • Személyiségfejlődés problémái

Mit nyersz a tanfolyammal?

 • Jobb lesz a kapcsolatod a családod tagjaival, pároddal, gyermekeddel, szüleiddel, önmagaddal
 • megtanulod szeretni és elfogadni önmagad, a világot
 • új nézőpontot alakítasz ki, új világlátást, “kinyílik a világ”
 • rájössz, hogyan működik a világ
 • rájössz, hogyan tudod meggyógyítani önmagad, és segíteni másokata gyógyulásban
 • rájössz hogyan tudsz teremteni
 • rájössz arra, eddig mi az ami miatt nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
 • ráébredsz arra, hogy “nem vagy egyedül”
 • támogató közösséget, barátokat találsz
 • jó hangulatban, nevetésben, jó hangulatban töltött órákat
 • feltöltjük az energetikai raktárad, és pozitív energiákkal mész haza

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések
Itt találod a Theta-Otthonról leggyakrabban feltett kérdéseket.

How is my price determined?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

Can I get my order sooner?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

What file-format should I submit?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

What is your minimum order quantity?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

How long is turnaround time?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

How much do I have to pay to get started?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

What is the 3% under allowance policy?
Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, et aliquet enim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam commodo neque erat, vitae facilisis erat. Cras at mauris ut tortor vestibulum fringilla vel sed metus. Donec interdum purus a justo feugiat rutrum. Sed ac neque ut neque dictum accumsan. Cras lacinia rutrum risus, id viverra metus dictum sit amet.

Fusce venenatis, urna eget cursus placerat, dui nisl fringilla purus, nec tincidunt sapien justo ut nisl. Curabitur lobortis semper neque et varius. Etiam eget lectus risus, a varius orci. Nam placerat mauris at dolor imperdiet at aliquet lectus ultricies.

Duis tincidunt mi at quam condimentum lobortis.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close