Visszajelzések

Visszajelzések:

Alaptanfolyam után visszajelzések:

“Szeretném megosztani Veletek az örömömet! 2009-ben endometriosist (nőgyógyászati daganat) diagnosztizáltak nálam, sajnos nagyon előrehaladott állapotban. Azonnal meg is műtöttek, de a súlyossága miatt az endometriosis csomó 50%-át tudták csak eltávolítani, mert a többi rész összenőtt a méhemmel és a beleimmel. Azóta (7 éve) folyamatos kontroll vizsgálatok és gyógyszeres kezelések sorozata, hogy féken tartsák a növekedését. 2016 áprilisban voltam vizsgálaton, 16×6 mm-es csomót láttak. 2 hónap múlva, júniusban, elmentem Mariannhoz egy Theta Healing Alaptanfolyamra. Ezt követően otthon szorgalmasan dolgoztam magamon. Endometriosisra 3-4 alkalommal! Július 23.-án, vagyis csupán 1 hónap múlva mentem a haladóra, ahol azt az “infót” kaptam egy meditációban, hogy meggyógyultam. Ettől persze hirtelen pici sokk hatás alá kerültem és Mariann azt javasolta menjek el dokihoz, mert addig úgyse hiszem el, hogy spontán meggyógyultam. A mai napon (augusztus 8) megtörtént a kontroll vizsgálat.
A diagnózis a következő:
A méh környezetében kóros eltérés NEM látható, a korábban (áprilisban) a bélszakaszon leírt megvastagodás jelenleg NEM ábrázolódik.

Leírhatatlanul boldog vagyok!
Remélem ez mindenkinek elég motiváció ahhoz, hogy dolgozzon magán!

Hálásan köszönöm Mariann!
Köszönöm Teremtő!
Köszönöm Theta Healing!

NIKI “

“Amit tanultunk az Alap tanfolyamon szinte mindennap használom. Úgy érzem sokkal jobban egyensúlyban vagyok magammal.
Imádom a természetet a fákat, állatokat. Most sokkal jobban érzem őket a lényüket, energiájukat. Azt érzem hogy rengeteg dolog amit eddig elfojtottam az életemben a felszínre jön s sokkal jobb szembesülni vele.
Önelfogadás, szeretet, szeretem magam. Régebben túl sokat adtam kifelé s nem figyeltem magamra.
Most úgy érzem ez is változik.
Csodálatos a világ,s létezésünk rózsája most kezd igazán kinyílni. Köszönök mindent!”

„Sokkal – sokkal többet kaptam ez alatt a három nap alatt, mint amit vártam. Köszönöm, hogy tanítod a Theta Healinget, és így én is megtanulhattam Tőled. A tanfolyam második napján megváltozott az Életem. Nem tudom eléggé megköszönni azt, amit adtál nekem. Köszönöm!!!! Ez valóban egy CSODA, így nagy betűkkel! Örökké hálás leszek Neked!”

 

“Aki komolyan gondolja, hogy változtat magán és ezáltal az életén, az mindenképpen menjen el erre a tanfolyamra! Kolozsi Mariann neve garancia a minőségre, a mély empátiára és a tudás tökéletes átadására!”

Gyarmati Orsolya

 

“Kedves Mariann!

Nagyon hálás vagyok a Sorsnak, hogy Hozzád irányított, megismerhettelek, és részt vehettem tanfolyamodon. Személyiséged varázsa megsokszorozta azt az örömöt, boldogságot és nyugalmat, amit a tanfolyamon átélhettem.

Jól ismerve az Agykontrollt, – ami alapjában megváltoztatta életemet – régóta vágytam olyan technikák megismerésére, amik még hatásosabbá és egyszerűbbé teszik a korábban tanultakat.

A Theta Healing technikák csodás lehetőséget biztosítanak erre, vágyaink megvalósítására, egészségünk megőrzésére, a Feltétel Nélküli Szeretet átélésére, igazi Belső Világunk felfedezésére. Mindezek már a tanfolyam alatt érezhetőek.

Segít egyre tudatosabban élni, sikeresebben dönteni, megvéd pszichikai támadások ellen, növeli az intuíciós képességeinket. Betegség esetén hatékony segítséget ad a lelki okok feltárására, megszüntetésére, s mint tudjuk a legtöbb betegség lelki eredetű, az okok megszüntetésével elősegíti a gyors gyógyulást is.

Olyan technikákat kaptam a kezembe, amire vágytam, és ezek már a tanfolyam óta eltelt egy hónap alatt is pozitív változásokat hoztak az életembe. Mindenkit biztatni tudok a tanfolyam elvégzésére, mert ezzel egy lehetőséget ad magának és környezetének egy sokkal színesebb, nyugodtabb és szebb életre.

Köszönöm Neked Mariann és Köszönöm a Teremtőnek!”

Ágnes

 

“Ami eddig lehetetlennek tűnt, megváltozott érzésben bennem. Sok minden megváltozott az Alaptanfolyam óta. Amit eddig félve gondoltam, most bátran ki merem mondani és most már biztosan tudom, hogy valóra fog válni az álmom.
A legfontosabb, hogy a bátorságot és az erőt és a hitet magamban érzem! Ez eddig nem volt meg, most már meg van.
Megkaptam, a tanfolyamon magamra találtam. Megkaptam az erőt ahhoz, hogy megvalósítsam az álmaim. Tudom, most biztos azt mondod, hogy ez bennem volt, de eddig az életemben ez nem volt meg. Egyszóval Köszönöm!”

 

A saját utamon szeretnék járni és ehhez nagyon sok mindent kaptam most az Alaptanfolyamon. Nagyon sok minden leesett. Keresem a motivációmat, itt rávilágítottunk arra, hogy ez mennyire fontos és hogy eddig mindig más céljai után mentem. Most végre szeretném a saját utamat járni. Úgy érzem, jó úton vagyok-e felé. A hétvégén megkaptam a lökést ehhez. A többi már rajtam múlik, tudom! Köszönöm!”

 

“Az Alaptanfolyam nagyon sokat segített az önmagammal való kapcsolat javításában és rendezésében. Most már elmondhatom magamról, hogy ismerem magam és tudom, hogy mi a jó nekem. Megértem magam. Ez hatalmas előre lépés. Fél évszázaddal a hátam mögött. Megérte. Ha nem ismered magad, ajánlom, hogy vegyél részt Theta Healing Alaptanfolyamon. Nekem nagyon sokat segített!”

Ica

 

Képes vagyok a változást meglépni, képes vagyok változni és változtatni. Tudom, hogy a változás biztonságos, kiállok magamért. A kommunikációm sokat javult, szeretettelibb, kedvesebb vagyok. Képes vagyok a vállalkozásomban hinni. Ez hatalmas előre lépés számomra.
Tudom, hogy megváltozik az életem az Alaptanfolyam után. Hiszen már most két nappal utána megváltozott. Köszönöm.”

 

“Szia Mariann!
Egy hete végeztem az Alaptanfolyamot. A következő változások történtek az életemben: rendeztem a kapcsolatomat a barátnőmmel, akitől bérlem a kozmetikát. Ez számomra hatalmas lépés, évek óta rendezetlen volt a viszonyunk.
A héten lettek új vendégeim, teljesen más érzelmeim vannak, sokkal türelmesebb, nyugodtabb és békésebb vagyok. Kedvesebb vagyok az emberekkel.
Hárman már jelentkeztek, hogy ha úgy érzem és kész vagyok szeretnének jönni hozzám Theta kezelésre. Természetesen csak az Ásás és Haladó tanfolyam és saját magam rendbetétele után fogok velük dolgozni. Türelmesek, megvárják.”

 

“Képzeld, hatalmas eredmény, hogy végre tudok nemet mondani, 41 éves koromra végre!
Szépen alakulnak át az emberi kapcsolataim és a héten elhívtak randizni! Évek óta nem voltam randizni. Köszönöm!
Gondoltam megosztom veled a változást, nyugodtan oszd meg a többiekkel. Tudom mekkora hitet tudni adni, ha valakinek sikerül közülünk! Nekem sikerült és megyek tovább az utamon!
Nem fejezem be, ha ennyit segített a Theta már ennyi idő alatt! A legjobbakat!”

Judit

 

Az Önismeret, az Önmagunkkal való szembesülés útján elindulni sosem egyszerű. Érzelmi viharok, félelmetes mélységek, határtalan magasságok, megkönnyebbülések, elengedés, felismerések, és válaszok. csak hogy néhány dolgot említsünk. de ahogy a napok telnek,rádöbbenünk,hogy Életünk legjobb döntése az volt,amikor volt bátorságunk,és elindultunk befelé, az Önmagunk felé vezető úton.

A Théta tanfolyamon,számomra lehetőség nyílt arra,hogy Jó emberekkel,vidám hangulatban induljak el ezen a kezdetben talán kicsit rögös úton. Mariann türelme,kedvessége,bája, és segítőkészsége pedig olyan pluszt ad mindehhez,amitől úgy érzi magát az ember,hogy bármire képes lesz majd ezek után. Köszönöm a Teremtőnek,Neked Mariann,és Mindenkinek akit a Théta keretében megismertem.”

Barbi

 

“Drága Mariann! Hat én csak lebegek a boldogságtól 3 napja!!! 🙂 Fantasztikus dolgokat tanultam, éltem, tapasztaltam meg Veled. Életem egyik legszebb 3napjat töltöttem el Veled és egy fantasztikus csapattal-megtapasztaltam a CSODÁT!!!! Bár még én magam sem tudom néha “hova tenni” a dolgokat, de úgy gondolom, érzem, tudom, megtaláltam a helyem, megtaláltam az utam végre!!!:-) Milló puszit küldök és minden köszönök, valamint várom a folytatást! Ölellek”

Melinda

 

“Nagyon vártam a Theta Healing alap kurzust. Egy olyan csodát kaptam, ami minden várakozásomat felülmúlta. Nagy nagy köszönet érte Neked Mariann, hogy egy igazán élvezetes, minden percében értékes tanfolyam keretében ismertettél meg ezzel a “csodával”….
Egy olyan módszert kaptam a kezembe, ami az életemben előforduló nehezebb élethelyzeteket, vissza-vissza térő problémákat más szemmel segít nézni, és kezelni. Minél több magamban történő ásás, belső barangolás tudom, hogy segíteni fog, hogy az ember rákényszeredjen saját magával, saját rossz berögződött érzéseivel szembenézni, elengedni azokat, és a helyére új pozitív érzéseket teremteni… és az új érzések szerint élni az életét…..
Hát kell ennél nagyobb csoda??? Nagyon örülök, mert nagyon klassz társaság jött össze, és nagyon családias volt a hangulat. Köszönöm még egyszer!”

Edit

 

A Theta olyan folyamatokat indított be nálam, amik egy két éve stagnáló helyzeten segítettek megoldást találni. Ráadásul rávilágított arra is, hogy felelősséget tudok vállalni olyan dolgokért és helyzetekért, amiket eddig passzív szereplőként éltem meg. Ezzel együtt azt is tudom most már, hogy mindig van lehetőségem megoldást találni és újra megélni a feltétlen szeretetet.”

Kriszti

 

Én nem mondom, hogy magunkon dolgozni könnyű dolog, de azt érzem, hogy érdemes, mert ha megtapasztalod milyen, tudni fogod milyen végre az a felszabadulás, amiről álmodtál, amikor az energiádat valóban az álmaidra fókuszálhatod. A szeretteiddel lévő gondokat megoldhatod, és rájössz, hogy a félelmeid egyszerű félreértéseken alapulnak, és ez tartott vissza eddig attól az élettől, amilyet mindig is akartál.

Érdemes ezen az úton haladni? Én azt gondolom, hogy IGEN !

Ami nekem az ásások során átjött, amit éreztem, hogy ez működik, azt a tanfolyam letisztította, helyre rakta. Tudni akartam hogy működik, és használni, mert érzem, hogy ez az a módszer, amit nagyon régóta keresek.”

Kriszti

 

 

Teremtés és bőség tanfolyam utáni visszajelzések:

„E nélkül a tanfolyam nélkül sokkal több idő alatt jöttem volna rá a bennem lévő blokkokra! Nemcsak rájöttem, hanem nagyon sok blokkot fel is tudtam oldani! Amit meg még hátravannak, azokat viszont már tudom, hogy hogyan oldjam fel és hogyan álljak nekik. Köszönöm Mariann a profi segítséget!”

 

„Teremtés és bőség tanfolyam rengeteg mély ásást, sok történést segített megérteni, helyére tenni az életemben. A végeredménytől még messze érzem magam, de segített meglátni az alagút végét. Segített megnyitni a szívem, közelebb kerülni önmagamhoz. Egyenlőre annyi minden került felszínre, hogy nem tudok messze menő következtetéseket levonni, hiszen jelenleg kerülnek helyére a mozaikok. De látom, hogy az új életem teljesen más, boldogabb, kisimultabb és tisztább. Már most! Köszönöm.”

 

A tanfolyam végére képesnek éreztem magam az eddiginél nagyobb bőség befogadására és ami még fontosabb: megtartására! Alkalmasnak és méltónak tartom magam a gazdagságra. Végre nem félek a pénztől!”


„A tanfolyam segített elengedni azokat az előző életbeli akadályokat, gátló programokat, amik miatt nem mertem megengedni magamnak a
sikert és a bőséget. Már megvan a megértés, a tisztázás. Jöhet a siker, a bőség!

 

Olvass bővebben a Teremtés és bőség tanfolyamról itt!

 

Game of life tanfolyam utáni visszajelzések:

A Game of life tanfolyam számomra egy komplett, minden területre kiterjedő rendszert adott. Eddig a legerőteljesebb önfejlesztő tréning volt számomra, pedig jó pár tréningen és képzésen részt vettem már.
Rádöbbentem, hogy felelősséget kell vállalnom az életemért, saját magamért. Úgy érzem, hogy ez a tanfolyam megadta azt a lökést, amire mindig is vártam és ami eddig annyira hiányzott. Végre megteszem azokat a lépéseket az életemben, amikről mindig csak álmodtam!
Köszönöm Mariann!”

Judit

„A Game of life tanfolyam alatt megtaláltam a belső nyugalmamat, már nem érdekel mások véleménye. Csak magamnak akarok megfelelni, és csak magamnak felelek meg. Megnyíltam belül és teljesen más érzés így élni! Ez alatt a 3 nap alatt újjászülettem és egy új életet kaptam! Köszönöm!”

„A Game of life tanfolyamon rájöttem arra, hogy nem a párkapcsolatommal van a probléma és nem a kapcsolataimmal, hanem saját magammal.
Rájöttem arra, hogy saját magamon kell dolgoznom, az egomon ahhoz, hogy a kapcsolataim jobbá váljanak. Önbizalmat kaptam a tanfolyamon, hogy jól ások.
Egy élmény volt az is, amikor mások ástak nekem.
Nagyon sok szeretetet kaptam, hitet, elfogadást. Hatékonyabb lettem és beindultak azok a folyamatok, amiktől megoldódtak azok a problémák, amiért jöttem, már egy hétvége alatt. Rengeteget kaptam, tudást, információt, szeretetet és békét! Köszönöm!”

„Ezeket profitáltam a Game of life tanfolyamon:

 • Nagyobb lett az önbizalmam.
 • Nagyobb lett a hitem.
 • Képes vagyok megvalósítani az álmaim és azt, amire vágyom!
 • Tudom, hogy lehetséges számomra a karrier.
 • Tudom, hogy nincsen lehetetlen.
 • Új lehetőségek nyíltak meg, melyeknek nincsen határuk.
 • Elismernek és értékelnek az emberek, megfizetik, amit kapnak tőlem.
 • Bármiben kedvezhetek magamnak, megajándékozhatom magam!
 • Szerethetem magam.
 • Ismerem a lehetőségeimet és ezeket ki is használom.
 • Tisztában vagyok a megvalósítás módjaival is.
 • Megváltozott az életem! Köszönöm!”

 

„A Game of life 3 napos tanfolyamon magabiztosságot, plusz erőt, jó ötleteket, stabilitást, még több bátorságot kaptam. Elkezdtem haladni az áramlattal. Nincs lehetetlen, csak lazán.

„A Game of life tanfolyamon megtanultam az igazi felelősségvállalást.
Elengedtem az édesapámmal való görcsöket. Rájöttem arra, hogy amit el tudok képzelni, arra képes vagyok. Amit az elmém megjelenít, az megvalósul.
Minden lehetséges, amit akarok. Nem kell, hogy mindig nekem legyen igazam. Megtapasztaltam a választás szabadságát, fantasztikus érzés!
A lehetőségek határtalanok, a végtelen bőség áll rendelkezésemre. Hatalmas felismerés volt számomra, hogy nem vagyok felelős a családom negatív hitrendszereiért.
Önálló, felelősségteljes személyiség vagyok, korlátlan lehetőségekkel.

„A társaimmal végzett ásások során rájöttem arra, mik azok a témák, amikkel folytatnom kell a munkát. Elérkezett az a pont, ahol beindult a folyamat. Az összes téma feloldódott bennem. Mindent megkaptam, amire szükségem volt. Minden még hiányzó lélekdarabka visszakerült hozzám. Megtapasztaltam a hálát és azt az élményt, milyen felnőttként magabiztosan képviselni a gondolataimat, érzéseimet. A céljaim és a terveim kristálytiszták és úgy érzem, hogy szabaddá vált az út az irányukba. Igen, a Game of life tanfolyam 3 napja, szuper bónusza, hogy már nem dohányzom! A 3nap alatt leszoktam a dohányzásról! Nagyon szépen köszönöm!”

“Kedves Mariann!

Szeretném megköszönni Neked, hogy tartod a tanfolyamokat. Nagyon hálás vagyok mindazért a tudásért, amiket átadsz nekünk. Régóta nem hallattam magamról, de most elmesélem Neked, mi történt velem az elmúlt másfél évben, akkor voltam Nálad ugyanis GoL tanfolyamon.

Nos, az út nem volt egyszerű. Nagyon sokat küzdöttem a gyógyítói képességeimmel, egy fél évig nem is tudtam ásni. Dolgoztam, dolgoztam rajta, de időt igényelt. A gyógyítás, az erőm, a pénz, sokminden be volt korlátozva. Amikor a tanfolyamra mentem Hozzátok, akkor épp a férjemmel voltunk egy igen nagy “gödörben,” holott én a hivatásomat szerettem volna rendbe rakni, ez volt az eredeti cél.

A házasságom szerencsére helyrejött, jó egy éve újra bohó szerelmesek vagyunk, mint anno, ami az eddig együtt töltött éveink nagy részét jellemezte. Visszatért e férjem hite is, már ami a házasságunkat, kapcsolatunkat, és a gyerekek gondozását illeti, de a változás belőlem indult, mert ő már elvesztette akkorra a hitét, én pedig tartottam a teret, dolgoztam magunkon, és ezt a feltétel nélküli szeretetet és erőmerítést nagyon jó volt megtapasztalni, hogy nem kell azt kívülről megkapnom, hanem meg tudok tanulni rácsatlakozni magam is. Aki szeret, az pedig jön velem.

A nagy eredmény ebben van, ami le is tisztult, mármint a házasságomban, családban. A hivatás folyamatosan tisztul, sikerült lezárnom a régi munkahelyemen a dolgaimat, kaptam egy esélyt, hogy szeretetben, jó körülmények között váljunk el egymástól. Most épp a család-hivatás-pénz egyensúlyt ásom, ez a témám most, az ötödik szinten vagyok épp a GoL tematikában.

Nagyon szépen elkezdett működni, az egyensúly már megvan, és a hivatás is alakul benne. Elmondhatatlan, szavakba önthetetlen, mi mindent adott számomra a théta, és nagyon hálás vagyok ennek az eszköznek, és a munkásságotoknak, annak a feltétlen alázatnak és szeretetnek, amit a munkátok során tanúsítotok.
Köszönöm!
Ildi”

Olvass bővebben a Game of life tanfolyamról itt!

 

Szivárványgyermek tanfolyam utáni visszajelzések:

„Döbbenetes élmény volt a tanfolyam, természetesen pozitív értelemben! Az összes képzés közül a legszeretetteljesebb, legkötetlenebb, mégis hihetetlenül mély változásokat előidéző volt számomra a Szivárványgyermek tanfolyam.
Rengeteget tanultam ebben a négy napban, és az ásások is határozottan itt voltak a legeredményesebbek és legkülönlegesebbek számomra.
Mindenki számára őszintén ajánlom ezt a tanfolyamot! Remekül éreztem magam, szinte elrepült ez a négy nap! Köszönök mindent!”

 

„Hatalmas felismeréseket hozott a Szivárványgyermek tanfolyam számomra, nem várt területeken is. Hatalmasat léptem elő a tudatosság felé.
A problémákat most már nem problémának látom, hanem képes lettem föléjük emelkedni és már látom, hogy nem is problémák.
Teljesen újszerű lett ez életem és az, ahogy az életemre nézek. Sokkal könnyebb és kiegyensúlyozottabb, boldogabb lettem. Eddigi életemben a feladatok elvonták a figyelmemet, most már képes vagyok boldog lenni, sokkal jobb lett a kapcsolatom a saját gyermekeimmel és sokkal jobban tudok rájuk figyelni.
Hatalmas felismeréseim és rádöbbenéseim lettek a tanfolyam kapcsán. Velük kapcsolatban is, és rengeteg újszerű rálátást hozott a kapcsolataimra, az emberekre és az életemre. Nagyon sokat profitáltam a tanfolyamból, nagyon jó befektetés volt.
Jó döntés volt részemről. Köszönöm!”

 

A Szivárványgyermek tanfolyam megtanított elengedni az elvárásokat, és ami a legfontosabb számomra: a félelmet. Egész életemet áthatotta a félelem. Ez számomra hatalmas változás. Megtanított gyereknek és nem gyerekesnek lenni. Újból rácsodálkoztam a világra, a körülöttem élőkre és körülöttem lévő dolgokra.
Ez még csak a kezdet! Köszönöm!”

 

„A Szivárványgyermek tanfolyam számomra eddig a legfontosabb tanfolyam volt, ez adta a legtöbbet. Sőt! A képzeletemet is felülmúlta!
Nem számítottam ilyen sok pozitív változásra ilyen rövid idő alatt az életemben és ekkora fejlődésre.!
Megtanultam elvárások nélkül játékosan tanulni. Ez számomra hatalmas élmény volt! Visszakaptam az önbizalmam és elveszíthettem a hitetlenségem végre. A csapat lenyűgöző volt, szeretetteli volt a légkör és imádtam mind a négy napot.
Köszönöm mindenkinek!”

Olvass bővebben a Szivárványgyermek tanfolyamról itt!

 

Intuitív Anatómia tanfolyam résztvevőinek visszajelzései:

Hogy mit kaptam a tanfolyamtól? Egy új látásmódot, egy új életet, megtanultam felelősséget vállalni, megtanultam mit jelent felelősséget vállalni és kaptam egy új ént! Nagyon szépen köszönöm! A családom is kapott egy új embert, és ők is köszönik!”

 

Életre szóló élmény, amit megtapasztaltam magamról és egy reménysugár, hogy van kiút! Csak a 100% az elfogadható! Végre jól ások és megbízok saját magamban.”

 

„Új életet kaptam a tanfolyam által magamtól. Megtanultam mi az ásás valójában, tisztán, hogyan érdemes csinálni. Tudom mire kell koncentrálnom, és hogyan tudok fejlődni.
Rengeteg terhet tettem le. Új életet kezdek a megbocsátás által. Már elhiszem, hogy képes vagyok arra, amit szeretnék! Felfedeztem önmagam határait sok dologban, és át tudtam menni rajtuk. Már tudom, hogy érdemes élnem!

Mit kaptam az Intuitív Anatómia tanfolyamon?

 • magabiztosságot az ásásban, önmagamban és az életemben.
 • A dolgok lényegére való rálátást.
 • Tiszta önkontrollt.
 • Már nem manipulálom magam.
 • Nem manipulálok másokat.
 • Meglátom a lényeget.
 • Elengedek és beengedek.
 • Áramoltatom a szeretet az anyagi világban.
 • Az igazi áttörést megtapasztaltam a tanfolyam alatt.
 • Úgy érzem innentől vagyok Thétás!
 • A legnagyobb, amit megtapasztaltam, hogy a szeretet és hit van, akkor nincsen lehetetlen! Köszönöm!”

 

„Az Intuitív Anatómia tanfolyamon a legtöbbet profitáltam eddig a tanfolyamok során. Levetettem végre a láncaimat, leestek a bilincseim, szabadnak érzem magam.
Intenzív és hatékony a megkönnyebbülés és az új emberré válásom. Megszabadultam a bizonytalanságtól, az önbizalomhiánytól és a félelemtől. Egységet érzek magamban és kiegyensúlyozottságot. Boldog vagyok. Hatékonyabb, mint a pszichológus. Higgy nekem, kipróbáltam.

 

Összhangban működöm önmagammal, a földdel, a világgal, az univerzummal. Magasabb rálátást kaptam saját magamra és a világ működésére. Az összefüggések bámulatosak, gyorsak a felismeréseim. Minden mindennel kapcsolatban van. Mindenhez önmagunkon keresztül vezet az út. Köszönöm a felismeréseket, a csapatot!”

 

Olvass bővebben az Intuitív Anatómia tanfolyamról itt!

 

Tábori résztvevők visszajelzései:

„Kérlek, ne hagyd ki ezt a tábort, ha arra vágysz, hogy a mindennapok megszokott rutinjából kilépve önbizalommal telve, feltöltődve szeretnéd folytatni az Életedet! Volt itt minden: sírás, nevetés, közösséggé válás, egymásra figyelés, egymás segítése, és amit adtunk, vissza is kaptuk. Ismeretlenül jöttünk és egymásra hangolódva távoztunk. Megtapasztaltuk a szeretetet, a figyelmet és az odafigyelést. Nevetés, szórakozás közben sok tanulás magunkról és egymásról. Ilyen a jövő tanítása. Végre önmagammal törődhettem és törődtek velem. Végre segítettek nekem is. Kell ennél több? Legközelebb is jövök! Köszönöm!”

“Az alaptanfolyamot decemberben végzett thétás gólyaként érkeztem a táborba januárban. Valahogy olyan volt mintha elmennék az általános iskolai osztálytalálkozómra, csak már olyan régen találkoztunk, hogy nem ismerek rá senkire, de érzem valami összeköt bennünket.
Az egész minden várakozásomat felülmúlta. A programok szabad akarattal történő alakítása – “végül is pihenni jöttünk” – jelmondat végig kísérte a tábort. Fantasztikus volt megtapasztalni a résztvevők nyitottságát, érdeklődését minden iránt. Ebből jöttek azután a nagy beszélgetések és rengeteg nevetés. Az erős gyakorlatoknak köszönhetően teljesen feltöltve és hatalmas élménnyel gazdagodva tértem haza. A tábor nagy előnye, hogy első kézből megtapasztalhatod “jé ezt így is lehet” felismerés érzését.

Józsi

A hétvégi Nyílt napon megkérdezték tőlem mi a legnagyobb sikerem.

A legnagyobb sikerek számomra Ti vagytok!

A Ti fejlődésetek, gyógyulásotok, eredményeitek! Nincs is annál nagyobb siker, mikor egészségesen, boldogan folytatjátok az utatok!

Hallgasd meg a videón!

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close