Workshopok

Workshopok

 

A workshopok 2 -2,5 órás hétköznap, ritkábban hétvégén este lévő programok, amik MINDENKI számára előképzettség nélkül nyitottak és látogathatók. Mindig 18 órakor kezdünk, és 20 óráig -maximum 20.30-ig tart egy- egy ilyen esemény.

Fontos, hogy a workshopok két-három havonta kerülnek megrendezésre, mivel sorozatban vannak. Tehát ha kinéztél egy Számodra szimpatikusat, nem érdemes lemaradni róla!

Semmilyen előképzettség nem kell a workshopokon való részvételhez.

Mit jelent az, hogy workshop?

Különböző témáink vannak, és egy ilyen este során egy témát dolgozunk fel a résztvevőkkel. Ezen az estén én dolgozom. Neked semmi dolgod nincs, csupán eljönni, felsorolni a problémáid, ezeket összegyűjtjük csoportosan, majd egy meditáció keretein belül megváltoztatjuk a negatív érzéseidet, gondolataidat.

Az este során csak az változik, amit szeretnél.

Nagyon hatékony egy-egy ilyen este: 200-300 negatív érzést, gondolatot szoktunk megváltoztatni pozitívra. Számos pozitív tapasztalatunk, visszajelzésünk van a tanítványaink, klienseink körében.

Szeretnéd Te is megtapasztalni a csodálatos változásokat?

Válogass a következő workshopok közül:

 

www.theta-otthon.hu

Pénz, Bőség workshop

A legnépszerűbb workshopunk. Mindenki Számára ajánlott, ezzel meg tudod alapozni a bőség áramlását az életedbe. Sorra vesszük, és megszabadulunk rengeteg olyan negatív gondolattól, mint: “nekem sosem lesz elég pénzem!” “Én ezt nem engedhetem meg magamnak!”

Szeretnél jó érzésekkel lenni a pénzzel kapcsolatban?

Szeretnél nagyobb bőséget az életedbe, és a pénz áramlását megtapasztalni?

Akkor itt a helyed!

A következő Pénz, Bőség workshop időpontjáért kattints ide: http://theta-otthon.hu/penz/

 

 

www.theta-otthon.hu

Önbizalom workshop

Szeretnél nagyobb önbizalmat?

Szeretnél magabiztosabb lenni?

A második legnépszerűbb workshopunk az Önbizalom, önbecsülés workshop.

Sorra veszünk minden olyan negatív érzést, gondolatot, emléket, amikor sérült az önbizalmad, és meggyógyítjuk azokat energetikailag. Számos kliensem fantasztikus változásokról számolt be ezután a workshop után.

Szeretnél önbizalommal teli lenni? Kattints ide a további részletekért: http://theta-otthon.hu/onbizalom/

 

 

www.theta-otthon.hu

Szerelem, párkapcsolat workshop

A workshop, aminek számos párkapcsolatban élő és már összeházasodott pár köszönheti  társát!

Szeretnéd megtalálni az igazit?

Szeretnéd meggyógyítani magadban a válásod, szakításod, társad halálának fájdalmát?

Szeretnél igazán jó társa lenni a párodnak?

Szerelem, párkapcsolat workshop Érted, Értetek! Kattints most!

 

 

www.theta-otthon.hu

Egészség, fogyás workshop

A toplista negyedik helyén az Egészség, fogyás workshop áll.

Szeretnél lefogyni, de sehogy sem sikerül?

Itt is fáj, ott is fáj, és a vérnyomásod is magas?

Ez a workshop megoldás lehet ezekre a problémáidra! Számos kliensem, tanítványom számolt be gyógyulásról, fogyásról ezután a workshop után. Számos rossz tapasztalatod lehet a fogyással kapcsolatban, a sikertelen gyógyulással kapcsolatban. Ezen az estén ezeket oldjuk, és ezután sokkal könnyebben, gyorsabban megy mind a fogyás, mind a gyógyulás!

Itt tudsz bővebben olvasni róla: http://theta-otthon.hu/egeszseg-fogyas/

 

 

www.theta-otthon.hu

Nőiesség workshop

Ezt a workshopot azért hoztuk létre, mert nagyon sok nőnek szüksége van a tisztulásra energetikailag a nőiességében. Nagyon sokan keresnek meg cisztával, miómával, rákkal, nőgyógyászati problémákkal (folyás, fertőzések, gomba, stb) meddőséggel, szexuális erőszakkal, vetéléssel, abortusszal. Ezek mind olyan témák, amikkel foglalkoznunk kell. Tisztítanunk kell őket, különben hatással van ránk, az egészségünkre, a nőiességünkre, a párkapcsolatunkra, az életünkre. Fantasztikus változásoknak lehetek tanúi azoknál, akik részt vettek eddig a Nőiesség workshopon. Nagy mély, tisztító esemény. Minden nő számára kötelezővé tenném ezt a fajta energetikai tisztítást. Az este során extra méhgyógyítást is végzünk. Csak két- három havonta tartjuk, érdemes már most bejelentkezni a következőre!

Itt olvashatsz róla bővebben: http://theta-otthon.hu/?page_id=3053&preview=true

 

 

www.theta-otthon.hu

Férfiasság workshop:

Szeretnél magabiztos férfi lenni?

Szexuális problémáid vannak?

Itt a lehetőség, hogy ezen az estén férfi körben megold a megoldhatatlannak látszó problémáid! A részvevők közül van, akinek megoldódtak a prosztata problémáid, van akinek a házasságába visszatért az “élet”. Van, aki ezután a workshop után megtalálta a párját, és van, aki után “bomlanak” a nők elmondása szerint. Van olyan, aki ezen az estén mondott búcsút az alkoholnak, és van, aki a depressziójától szabadult meg. Szeretnél Te is közéjük tartozni? Szeretnél igazán magabiztos férfi lenni?

Ez az este Érted van! Csak férfiaknak! Részletek itt: http://theta-otthon.hu/ferfiassag-workshop/

 

 

www.theta-otthon.hu

Csakraharmonizáló és Szívgyógyító workshop:

A csakrák a tested fő energetikai központjai. Mindenkinek van dolga a csakráival: a csakráink vagy alulműködnek, vagy túlműködnek. Amikor felbomlik a harmónia, az egyensúly, utána jelenik meg az adott területen a betegség. Minden csakrának megvan a jellegzetessége: színe, területe, problémaköre, stb. Ezeket vesszük sorra és ismerjük meg ezen az estén, majd tisztítjuk, feltöltjük és harmonizáljuk a csakráinkat egy meditáció keretein belül.

Másik fontos témánk ezen az estén a szívgyógyítás. Előzzük meg a szív – és érrendszeri problémákat, a magas vérnyomást! Ezek a problémák megoldhatók és megelőzhetők. Akinek a családjában előfordult, fél tőle, vagy már átesett rajta, nagyon ajánlott részt vennie ezen az estén. A másik nagyon sokat adó workshop ebben a témában az Egészség, fogyás workhop (linkeld be kérlek) és az Érzelmek workshop. (linkeld be kérlek)

Bővebb információ a workshopról itt: http://theta-otthon.hu/csakraharmonizalas-szivgyogyitas/

 

 

www.theta-otthon.hu

Érzelmek workshop:

Nagy igény volt az érzelmek workshop megalkotására. Nagyon sok kliensem keresett meg azzal a problémájával, hogy nincs tisztában az érzéseivel, nem ismeri fel az érzéseit, sőt attól fél egyenesen, hogy nincsenek érzései, érzelmei. Másrészt Theta Healing tanfolyamokat végzett tanítványaim kerestek meg sorra azzal a problémával, hogy nem tudnak hatékonyan dolgozni magukon, másokon, mert nincsenek tisztában az érzéseikkel. Nem tudnak válaszolni arra az érzésre, hogy “milyen érzés?” mert nem ismerik, vagy nem tudják kifejezni az érzéseiket. Ezért alkottuk meg az Érzelmek workshopot ahol egyrészt tisztába jössz a negatív és pozitív érzésekkel, majd gyógyítjuk, tisztítjuk is azokat egy este alatt egy meditáció keretein belül. Ha szeretnél változtatni azon, hogy úgy érzed nincsenek érzéseid, vagy nem tudsz velük mit kezdeni, itt a helyed, ez a megoldás!

Részletek:  http://theta-otthon.hu/erzelmek-workshop/

 

 

www.theta-otthon.hu

Bakancslista, élettervező workshop

Nem tudod mihez kezdj az életedben?
Nem valósulnak meg a kitűzött céljaid?
A munkádban sikeres vagy de a magánéleted csőd? Vagy fordítva?
Szeretnél életed minden területén boldog, sikeres, kiegyensúlyozott lenni?

Ezt a workshopot Neked alkottuk meg!

Nem elég életed egyetlen területén jónak lenned, érdemes figyelned életed minden területére. Nem tudod mik ezek a területek? Nem tudod hogyan alakíthatsz ki egy boldog, sikeres életet? Ezen az estén megmutatom Neked!

Feltérképezzük az összes életterületed, és konkrétan kitűzöd az egyes területek céljait.
Ezután az este után nem lesz kérdés mit kezdj magaddal, az életeddel. Konkrét terv fog a kezedben összeállni arra vonatkozóan, hogyan lehetsz igazán boldog. A kidolgozott tervet pedig hazaviheted magaddal, hogy meg is tudd valósítani. Az este során készítünk egy tervet, és oldjuk a megvalósítással kapcsolatos félelmeid, aggályaid is. Megmutatom Neked hogyan akadályozod saját magad az életedben.

Ezen az estén sokan megértették saját magukat, és elkezdték megvalósítani álmaikat legnagyobb örömömre.

Szeretnél Te is közéjük tartozni?

Olvass tovább a workshopról itt: http://theta-otthon.hu/bakancslista-workshop/

 

 

www.theta-otthon.hu

Szeretetnyelv workshop:

Nagyon sok párkapcsolati és házassági problémával találkozom az elmúlt években, és ez életre hívta a Szeretetnyelv workshopot.

Szeretnék hatékony segítséget nyújtani Neked a párkapcsolatodban és a saját magaddal való kapcsolatodban is.
Célom, hogy sok boldog ember legyen köztünk – ehhez az kell, hogy tegyél magadért, és szeresd magad.

Jól szeresd magad, és a szeretetteid, a párod. Nagyon sok párkapcsolati tanácsadás után azt szűrtem le, hogy sok esetben a párok szeretik egymást, csak nem tudják, vagy nem tudják jól kifejezni a szeretetüket a másik iránt.

Ezért alkottuk meg a Szeretetnyelv workshopot, ahol megtanítjuk Neked, hogy hogyan tudod jól szeretni a másikat, magadat, és oldjuk a szeretettel, szerelemmel, párkapcsolattal kapcsolatos negatív érzéseidet, tapasztalataidat. Hiánypótló este, nagy változásokat hozhat az életedbe, ha velünk tartasz!

Bővebb információ: http://theta-otthon.hu/szeretetnyelv-workshop/

 

 

Minden workhop 2-3 havonta kerül megrendezésre. A workshopok sorozat formájában követik egymást. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, érdemes már most jelentkezni a kiszemelt workshopra! Az idő közeledtével emlékeztetőt fogunk Neked küldeni a közelgő eseményről, így biztosan nem maradsz le róla, ha már most jelentkezel!

Akik igazán nagy változásokon mentek át végigcsinálták az egész workshop sorozatot, és rendbe tették az életüket.

Dönts, és tégy magadért!

Érted vagyunk!

Szeretettel várunk a Boldogság központban!

 

Mi a különbség a Gyógyító est és a Workshop között?

A Workshop során tisztítjuk és elengedjük a negatív hitrendszereket, a blokkokat, a traumákat.
Tisztítjuk a negatív érzelmeket (pl: irigység, féltékenység, halogatás, frusztráció, sikertelenség, önbizalomhiány és a félelmeket).

Az első 1 óra a negativ életesemények és blokkok elengedése brainstorming jelleggel: közösen összeszedjük és felirjuk a blokkokat, érzelmeket melyeket el szeretnénk engedni.
Az est második felében Theta Healing meditációt tartunk, mely során elengedjük a felmerülő blokkokat és pozitív betöltések formájában gyógyítjuk a blokkokat.

Mi a Theta Healing?

A Theta Healing technika Vianna Stribal nevéhez fűződik. Vianna saját rákos daganata volt és saját maga meggyógyításával tökéletesítette a módszerét.
Alvás hullámokkal, vagyis az alvás fázis theta hullámaival (4-7 Hz/mp) dolgozunk a kezelés során. Théta állapot gazdag képeket, rég elfelejtett emlékeket hoz elő bennünk. Mindezt éber állapotban, pont úgy mint amikor két ember beszélget egy kávé mellett.

Thetázni bárhol és bármikor lehet.www.theta-otthon.hu

A Théta technika segítségével megteremtjük és fenntartjuk a Théta állapotot, amely egy meditatív állapot, az agyhullámok 4-7 Hz-es tartományán. Ezt nap, mint nap mindenki megtapasztalja lefekvéskor, közvetlen elalvás előtt és felébredéskor-ekkor van ugyanis az agy théta állapotban. Ez egy álomközeli állapot.

Théta állapotban tudatosan hozzáférünk a tudatalatti tartalmához. Megtaláljuk a rejtett családi és egyéb programokat, negatív érzelmi mintákat, melyek sokszor betegségek, rossz érzések, rossz szokások formájában jelentkeznek. Vagy a háttérből befolyásolják a tetteinket, viselkedésünket, és arra késztetnek, akár több generáción keresztül, hogy ugyanazokat a viselkedés mintákat ismételjük újra meg újra tudtunkon kívül.

Az emlék érzelmi tartalmának semlegesítése és a pozitív minták betöltése után azonnali változás áll be az életedben, fizikai, lelki, egészségügyi állapotodban.
Mindez könnyedén, egyszerűen és fájdalommentesen történik. 
Egyszerre négy szinten hozza létre a gyógyulást: fizikai, lelki, spirituális és szellemi szinten.
Aki igényli, konkrét ötleteket, feladatokat is kap a workshop után.

Gyógyító est:
Az est során különböző technikákat alkalmazva (Theta Healing, előző életek blokkjainak gyógyítása más energetikai módszerekkel, stb.) tisztítjuk ezeket a blokkokat.
Az est első felében közösen összeszedjük az általános hitrendszereket, félelmeket.
Ez második felében relaxáló gyógyítás keretében történik. Itt elengedheted a további saját blokkjaidat, egyéni traumáidat..és minden disszharmóniát és negatív érzelmet és érzést ami felmerül. Ez kombinált módszerrel történik. A Te feladatod a relaxáció és az elengedés. ..

Ez Gyógyító est.
Kifejezetten kis létszámú csapatban az egyéni blokkok és megélt traumákat oldjuk meditáció keretében.
Nyugodtan hozz listát arról, melyek azok a betegségek, traumák, amelyekre fókuszáljunk.

www.theta-otthon.hu

A gyógyító estek ritkább alkalommal vannak a naptárban Hédi egyéb elfoglaltságai miatt-…ezért a kisebb csoportlétszám miatt érdemeskorán jelentkezni a programra.

Szeretettel várunk a programokra:
Kolozsi Mariann és Tumbász Hédi

Részletek:
Mindkét program időtartama: 2-2,5 óra

Befektetés: 15.000 Ft
Theta az Otthonodban kuponnal kedvezményesen: 10.000 Ft

Mi a Theta az Otthonodban kupon?
5000 Ft Ajándék kupon
Sokan kérdeztétek mit jelent: “Ajándék kupon“. Ez a mi ajándékunk Nektek!
Mindenki aki részt vesz ingyenes nyílt napon, meditáción, programon, tanfolyamon az utána minden alkalommal kap egy 5000 Ft-os kedvezményes kupont, amelyet bármely következő programra (90 napig) felhasználhat.
/Kivétel az egyéi konzultációk és Ásás tanfolyam, mert arra nem váltható be/.

Ajándékba is tudjátok adni barátaitoknak, vagy a családtagjaitoknak 🙂
Kérj információt, és értesítelek a következő időpontról!
Szeretnéd megváltoztatni az Életed?
Gyorsan, egyszerűen?
Akkor mondj igent, és csatlakozz hozzánk !
Szeretettel várunk!

Jelentkezés és részletek:
Bármilyen kérdésed van hívd a 20/842-0139 telefonszámot vagy írj e-mailt az info@theta-otthon.hu e-mail címre.

Szeretettel várunk!
Kolozsi Mariann és Tumbász Hédi

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!
regisztráció: www.theta-otthon.hu

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close